ARVOT

Oma kotini on ilmeeltään vaalea ja minimalistinen, kaapit ja laatikot ovat viimeisteltyjä. Tämän ei kuitenkaan tarvitse olla sinun tavoitteesi. Jokaisen koti on yksilöllinen, arki on erilaista, ja mielenkiinto sisustuksen sekä järjestyksen suhteen poikkeavat toisistaan. Näin sen kuuluukin olla! Tärkeimpiä arvojani onkin katsoa jokaista ihmistä ja kotia yksilönä, ei tarjota massaratkaisuja, vaan juuri sinun kotiisi sopiva järjestys toiveitasi kuunnellen.

Tavoitteenani on tarjota lämmin ja avoin ilmapiiri, jossa sinun ei tarvitse hävetä lähtötilannetta, keskeneräisyyttä tai päätöksen teon vaikeutta. Etenemme aina sinun ehtojesi mukaan; haluat sitten tehdä kaiken itse tai käyttää aikasi vaikka ruoan valmistamiseen.

Ekologisuuden haluan huomioida parhaani mukaan. Karsitut tavarat kierrätetään asianmukaisesti, ja kannustan kiinnittämään huomiota ostokäyttäytymiseen. Kulutuksen vähentäminen paitsi helpottaa järjestyksen ylläpitämistä, myös säästää aikaa, rahaa ja luontoa.

"Kaikki sujui erinomaisesti, asiakaspalvelu oli lempeää ja ajatuksia herättävää, mihinkään ei painostettu ja minun mielipiteeni sekä toiveeni oli kokoajan lähtökohtana projektissa."

KOTIKÄYNNIN ASIAKAS

Ota yhteyttä

Sekasorroton/Emmi Melanen
Y-tunnus: 3322103-7

Puhelin
+358 440 920 708

Sähköposti
sekasorroton@gmail.com

Muut kanavat

Instagram: @sekasorroton

Facebook: sekasorroton

Tilaa ilmaisia vinkkejä ja ideoita.

Saat sähköpostiisi hyödyllisiä järjestykseen liittyviä vinkkejä noin kerran kuukaudessa.

Luo kotisivut ilmaiseksi!